skip to Main Content

86 lots de Nadal per a l’EAP de Manso

GC • La setmana del 15 de desembre ha començat una campanya de recollida de missatges de suport al personal de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Sant Antoni, del CAP de Manso, que es penjaran a Instagram i que s’entregaran en una postal personalitzada a les 86 persones de l’EAP del CAP. La campanya la impulsa De Veí a Veí amb la col·laboració de Sant Antoni Unió de Comerciants i Encants de Sant Antoni. “Vam començar la pandèmia i els aplaudíem i, en canvi, els últims cops que hi he anat els increpen”, argumenta Rafa Martínez, de De Veí a Veí. “Estan extenuats, els hem de donar tot l’escalf que puguem”. Per això, De Veí a Veí entregarà 86 lots de Nadal al personal de l’EAP. El lot inclourà una ampolla de cava de l’ONG i torró i neules aportats de franc per la pastisseria Bonastre (Tamarit, 136). L’ONG també regalarà lots de Nadal a les persones que atén habitualment. En l’elaboració dels lots es tindrà en consideració l’edat i la religió de les persones que el rebran: si mengen porc, si no en mengen… “Si són persones grans es busquen formatges més tous, i si són nens es prioritzen llaminadures”. Les famílies de les escoles del barri també recullen aliments per a la campanya

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top