skip to Main Content

PARETS DE SANT ANTONI – El projecte Reflexionem-hi proposa un exercici de consciència i d’atenció.

ISABEL APARICI • Heu vist pel barri aquestes frases sobre petits fets del dia a dia? Formen part del projecte Reflexionem-hi, nascut a l’octubre a la Dreta de l’Eixample i que ja s’ha expandit per Gràcia i el Born. “Vol ser un estímul perquè la vida no ens passi desapercebuda”, ens expliquen les persones que, sense revelar la seva identitat, criden la nostra atenció des dels carrers. Un sentiment, una olor, una imatge: Reflexionem-hi ens proposa “un exercici de consciència i d’atenció” en aquests temps apressats. I a vosaltres, quina cançó us posa la pell de gallina?

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top