skip to Main Content

Pensaments / Sant Antoni verd?

JORDI BATALLA • Per als responsables municipals, que contemplen Barcelona des de les pantalles del seus Macs, el nostre, creuen, és un barri privilegiat pel que fa a zones verdes. A Google Maps els surt a tocar del Parc de Montjuïc i del Parc de Joan Miró… A més, hem estat “afortunats” a la rifa de les superilles i ens han regalat unes quantes zones per gaudir del botellot guarnides amb unes grans caixes de fusta on algunes plantes amaguen les deixalles. A la darrera remodelació de l’eix Borrell-Tamarit uns petits parterres sobreviuen a un nul manteniment engabiats de manera perpètua. A la infografia dels seus caríssims programes de gestió urbana els surt un preciós entramat de carrers “pacificats” esquitxats de taques verdes. Però els veïns de Sant Antoni sabem que l’única escletxa verda que tenim és l’avinguda Mistral, un discutible projecte de la Barcelona postolímpica, amb molt més ciment que verd, que es va degradant a poc a poc i que ja necessita un replantejament adequat a les necessitats reals del barri. Ens hi posem o esperem que vinguin amb els pots de pintura?

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top