skip to Main Content

Els riders han vingut per quedar-se

Ja són 22 els riders solidaris –repartidors en bici voluntaris de l’ONG De Veí a Veí– que, organitzats per torns, lliuren a domicili compres fetes als comerços i restauradors del barri. Estan fent uns 12 lliuraments diaris, xifra que s’espera que creixi durant les festes i les rebaixes: “Animem els veïns i veïnes a utilit- zar aquest servei”, ens diu Rafa Martínez, president de De Veí a Veí.

La iniciativa ha estat conjunta de tres entitats, els Encants, De Veí a Veí i Som Sant Antoni Unió de Comerciants, per ajudar els comerços a salvar aquest difícil Nadal. Qualsevol botiguer i restaurador del barri pot fer ús d’aquest delivery social, que disposa del portal Comproalbarri.com.

“El projecte es va accelerar a l’octubre, a partir del confinament dels restauradors, quan tots vam veure clar que era urgent donar-los suport en el take away i en el lliurament a domicili”, explica Lídia Núñez, vicepresidenta de Som Sant Antoni. Prò- ximament s’estrenarà una app dels riders, pensada inicialment per donar suport als restauradors.

“És una història molt maca; els riders han vingut per quedar-se. Ens hem ajuntat per ajudar-nos i fer que això tiri endavant, salvar-ho d’alguna manera”, diu la Lídia.

Es preveu que al gener els riders passin a for- mar part de la cooperativa Propis i Propers, impulsada l’any 2018 per l’AV, l’Espai Prize i De Veí a Veí per facilitar “que uns veïns puguin donar solució a necessitats d’altres veïns a un preu just”. Quan això passi, el servei tindrà una tarifa, però reduïda. “Veurem si podem competir amb els Deliveroos, els Glovos i els Amazons!”, conclou la Lídia.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top