skip to Main Content

Neules índies

GUILLEM CARBONELL • Un dia del Nadal de l’any passat vaig tenir la urgència de comprar neules. Ja era tard, passades les nou del vespre, així que vaig anar al que aleshores era un Consum Express i que ara es diu Need Supermercat, a Villarroel amb Gran Via. “Teniu neules?”, vaig preguntar al simpàtic i atent encarregat indi que des de fa anys està a la caixa del súper. És un home gran i experimentat. Un dia el vaig sentir parlar en un bon alemany, així que suposo que la vida el va dur també a passar una temporada a Alemanya. El cas és que el senyor, que em coneix, no entenia què li demanava. “¿Neulas? En la India una neula es un animal que se come a las serpientes”. Es pensava que no en tenia però en vaig trobar en una mena d’expositor a la vora de la caixa i l’home va quedar sorprès. Recordant el que m’havia explicat, un dia vaig buscar a Google “Neula eats snake” i efectivament vaig trobar la imatge del valent animal a què es referia. Així doncs, si aquest Nadal aneu a comprar neules en algun dels molts súpers regentats per asiàtics que hi ha al barri, feu la prova: demaneu un paquet de neules i a veure quina cara us posen.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top