skip to Main Content

Gimnàs Social Sant Pau: i ara, què?

Gimnàs Social Sant Pau: i ara, què? Li hem traslladat la pregunta a Ernest Morera, soci i treballador de la cooperativa que gestiona el Gimnàs Social Sant Pau, que explica: “Estem contents per la paralització del desnonament i esperançats que ara es trobarà una solució definitiva. La situació actual és que s’ha acabat el contracte amb l’Ajuntament, però que seguim oberts amb recursos propis. Entenem que és el que hem de fer perquè és el que necessita el barri. En qualsevol cas, estem molt contents i agraïts a totes les veïnes de Sant Antoni pel suport i per l’ajuda que hem tingut per aturar el desnonament”.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top