skip to Main Content

La ronda de Sant Antoni i la ronda Sant Pau, pendents de reforma definitiva… fins al 2023

La ronda de Sant Antoni continua pendent de reforma, tot i que aquest mes de maig ja fa tres anys de la reobertura del mercat i del tancament de l’estructura provisional.
Cert que hi ha un milió d’euros reservats per a una primera actuació a la part de la llosa –ho va explicar el regidor de l’Eixample, Jordi Martí, a la darrera audiència pública del districte. Aquest primer pas inclou temes de mobiliari i d’accessibilitat, i probablement es concretarà en una proposta al veïnat abans de l’estiu. Però és només un pedaç.
El govern municipal vol trobar una solució global a totes les rondes que voregen Ciutat Vella i s’ha compromès a definir aquesta proposta abans que acabi el mandat… l’any 2023. Mentrestant, els veïns de la ronda de Sant Antoni i de la ronda de Sant Pau s’hauran de carregar de paciència i continuar esperant la reforma definitiva.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top