skip to Main Content

L’Ajuntament exigeix als veïns fer-se càrrec del deteriorament de les parets mitgeres del solar del Talia

Els veïns de Comte Borrell, 5 i de Paral·lel, 102 –edificis contigus al solar del Teatre Talia– estan indignats amb l’Ajuntament perquè els obliga a fer unes obres que consideren injustes.
“És un despropòsit”, explica Pep Sala, arquitecte i president de l’AV. “L’Ajuntament els ha incoat expedient per reparar les mitgeres que s’han anat degradant perquè l’enderroc al seu temps es va fer sense protecció per a les finques veïnes”.
Montserrat Saboya, veïna de Borrell, 5, explica: “Som una comunitat humil que sempre hem defensat el solar per a ús públic. I precisament ara ens arriba un requeriment d’obres que, si ningú no ho impedeix, ens suposarà una despesa d’uns 10.000 euros.
És molt inoportú perquè, quan es reurbanitzi el solar a començaments del 2022, la nostra paret quedarà tapada i el tema solucionat”. Si les obres no es fan en un màxim de dos mesos els veïns hauran de pagar una multa de 3000 euros.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top