skip to Main Content

Els bars resistim!

Veure companys abaixant la persiana durant aquest any dur per a la restauració ha sigut molt trist. Però una persiana abaixada no vol dir que quedi així per sempre. La resiliència és el que més es nota –quina alegria veure companys com Anardi, Piñata, Santo Porcello i el Bitter tornar a obrir o veure nous projectes com el de Maresme Brewery obrint al carrer Sepúlveda!
Els bars hem patit moltíssim aquest any de pandèmia. Cadascun ha hagut de reinventar-se. El pitjor ha estat no veure el final del túnel. Cada dues setmanes estàvem en espera de què diria el Procicat i desxifrant els missatges que enviaven polítics de diferents colors abans de la seva decisió. Perdre les nits va ser perdre bona part de la nostra feina; ara sembla que les recuperem… Espero veure encara més persianes aixecades!

Àlex del Barna Brew

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top